what-we-do1

Добар дизајн је у средишту свега што радимо. Сањамо, цртамо, пишемо, израђујемо, продајемо са љубављу, транспарентношћу и поштовањем. Јер квалитет нам је приоритет а љубав се крије у детаљима.

what-we-do2

what-we-do3

what-we-do4

Поред стварања висококвалитетног дизајнерског текстила који помаже архитектима да обликују просторе и купцима да у своје домове унесу личност и идентитет тактилношћу и бојом, такође радимо и дизајн ентеријера и намештаја. Знамо да добар дизајн побољшава квалитет живота и зато обраћамо посебну пажњу на детаље и Ваше потребе. Стога, ако желите да Ваша кућа, стан, пословни простор, ресторан или хотел буду јединствени, контактирајте нас за више информација на design@niti.rs.

 

what-we-do5

Настојимо да додамо вредност јавним и приватним просторима и дамо допринос дизајну и архитектури. Активно покушавамо да утичемо на савремену културу и радимо на популаризацији заната. Одржавамо радионице ткања и учествујемо у догађајима са архитектима, уметницима и дизајнерима како би едуковали људе о занату, дизајну и архитектури.